2ebc8635-a164-4bd4-b6e7-7ea5256df440

Nieuwsbrief week 22

Het is zover!!!!!!

Bij het Cloo&Leyn Groentelab ontploft het voedselbos en dat komt enorm goed uit. Er staat namelijk veel op stapel, waarbij we eindelijk weer eten voor jou op een bordje mogen leggen in plaats van in een bakje. Weet je hoeveel zin we daarin hebben?? ‘N mooi opgemaakt bord met kleine subtiele dingetjes en bloemetjes afgemaakt met precies het juiste knispertje. En dan zo direct op tafel met precies de goeie temperaturen…. We realiseren ons nu pas hoezeer we dat gemist hebben en blijkbaar denken meer mensen er zo over getuige de eerste aanvragen voor kleine feestjes en dinertjes thuis in de tuin en workshops hier op t groentelab.

Wat ook meer dan een jaar op de plank heeft gelegen zijn de pop-up diners in het Von Gimborn arboretum. We organiseren er twee> de eerste op 17 juni en daarna op 1 juli.

In de fantastische omgeving van het Arboretum waarvan men zegt dat ze grootste diversiteit aan bomen in Europa herbergen kan je op veilige afstand aanschuiven in een prachtige stretchtent die je rondom uitzicht biedt op al dat moois. Ondertussen koken wij een prachtig 4 gangen diner voor je waarbij we ons laten inspireren door alles wat er eetbaar is in het Arboretum en natuurlijk onze eigen tuinen. Vanaf volgende week kan je reserveren en vertellen we je er meer over.

Voor nu kan je nog ‘gewoon’ genieten van het bijzondere aspergemenu van de Utrechtse Heuvelrug dat je ‘gewoon’ afhaalt en wij met veel plezier en liefde voor jou in een ‘gewoon’ bakje leggen.

We zien je bestelling en komst naar het groentelab weer met veel plezier tegemoet.

Groeten van Wouter en Bas

Comments are closed.