bruiloft Cloo-leyn op de pagina
 • Clooleynlogo logo
  Streekproducten
 • Clooleynlogo logo
  Biologisch uit eigen voedselbos
 • Clooleynlogo logo
  Uit eigen moestuin
 • Clooleynlogo logo
  Menu afgestemd op jullie wensen
 • Clooleynlogo logo
  Veganistisch menu is mogelijk
 • Clooleynlogo logo
  Dieetwensen? Laat het ons weten

Bruiloften

Leven jullie al duurzaam en bewust en wil je dit ook uitdragen op een van de mooiste dagen van jullie leven? Wij helpen graag om jullie huwelijksdag te verzorgen op culinair gebied. Ook voor tips en inspiratie voor de rest van de dag denken wij graag met jullie mee.  In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan tijdens de vele mooie huwelijken die wij mochten verzorgen en delen graag de vele mogelijkheden met jullie. Je kan dan o.a. denken aan het boeken van een trouwfotograaf of het vinden van een duurzame trouwlocatie. Wat denk je van een locatie midden in het groen, omringd door fakkels en kaarsen? Dit bespaart niet alleen energie maar zorgt ook voor een intieme en ongedwongen sfeer. Heb je zelf een te gek idee en wil je trouwen op een boot, een toren of een andere bijzondere locatie. Kom maar op met jullie input. Er is (bijna) niets dat wij niet kunnen invullen of zelfs aanvullen om het nog beter én uitvoerbaar te maken.

Wat betreft onze gerechten. Wij werken zoveel mogelijk met super verse, eerlijke ingrediënten van het seizoen. Veelal vanuit ons eigen voedselbos en onze moestuin. Alle overige ingrediënten halen we zoveel mogelijk bij de lokale boeren. Dat maakt dat onze gerechten duurzaam, biologisch en erg smaakvol zijn.

Ben je op zoek naar (h)eerlijk eten op jullie huwelijksdag dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen gaan we om de tafelen  bespreken met jullie de mogelijkheden om de huwelijksdag zo smaakvol mogelijk te maken. Aan smaak zal het wat ons betreft niet liggen, want dat is onze passie. Al jaren zijn wij bezig met het ontwikkelen van mooie, pure en smaakvolle gerechten en vinden het een feest om de borden mooi op te maken. We horen dan ook regelmatig; Eigenlijk zonde om op te eten’. Ons doel is om alle gasten optimaal te laten genieten van onze gerechten en iedereen culinair in de watten te leggen tijdens jullie huwelijksdag.

Interesse?

Bel naar Wouter Leyn (06 – 490 907 23) of mail naar info@hetgroentelab.nl

Fotograaf: Madame Poppy