Bruiloft landgoed Remmerstein

Waar                –        Landgoed Remmerstein

Gelegenheid   –        50 jarig huwelijksfeest 

Specifiek         –        Complete verzorging inclusief theaterelementen in bossen van landgoed Remmerstein

pexels-freestocksorg-70737

Wat was het menu?

Menu Remmerstein

  • Een flinterdun flensje van kikkererwten met crème van bloemkool, variatie aan ingelegde groenten uit culigarden, knapperig zeewier en eetbare bloemetjes. Geserveerd met boerenboter en warm notenbrood
  • Schalen op tafel. Ragout van wilde bospaddestoelen, Parelgortrisotto met rode biet en jonge geitekaas, Stoofpot van pompoen en pastinaak, Aardappelfondant, Sukade van Hert, Zomerpostelein. Groene salades
  • Grand dessertbuffet. Huisgemaakt karnemelkijs, Variatie aan rood fruit, Crème brullee van ristretto en witte chocolade, Sabayon van dennetoppen, Engelwortelcake, Marquise van donkere chocolade.

Wat vond men er van?

Beste Wouter en Bas,

Na zaterdag hebben wij jullie niet meer gezien, dus even over de mail.
Enthousiaste reacties komen binnen per post, telefoon en e-mail.
Heel leuk voor ons, maar jullie hebben een groot aandeel in deze dag gehad en daar willen wij jullie nog eens heel hartelijk voor bedanken.
Jullie hebben op alle mogelijke manieren geprobeerd aan al onze wensen te voldoen en er een feest van te maken zoals wij voor ogen hadden.
Héél veel enthousiaste reacties op het eten en Wouter, jij ook dank voor het organiseren van de bosnimfen, waren een groot succes!

Hartelijke groeten, Maarten en Lot