Milaan world expo in opdracht van Dutch Cuisine/Rotterdam
Waar – Milaan Wereld expo terrein
Gelegenheid – World expo showcase Nederlandse eetcultuur
Specifiek – Diner voor 80 pax incl showcase
Wat was het menu?
Vooraf
Blanke gort, doperwtenjus, ijskruidolie en waddenkokkels.
Hoofdgerecht –Blote kindertjes in ’t groene zeegras.
Opperdoezer ronde, snijbonen, witte boontjes, zeewier. Jus v gerookte biet en laurier. Gegrild Runderhart.
Dessert
Karnemelkijs met jeneverbes. Aalbessen van Cloo&Leyn. Zwarte rijstebrij. Gepofte pompoenpitten.
Wat vond men er van?
We zijn ter plekke en mondeling overladen met complimenten. Het was sowieso heel bijzonder om te mogen doen. Stressvol ook omdat alle producten ingevlogen moesten worden en het World expo terrein een soort eigen douane heeft waar alles ingeklaard moest worden. Sta je daar met je verse waddenkokkels op n bloedheet expoterrein … Helaas is er ditmaal geen schriftelijk bewijs van de reacties. Gelukkig wel mooi foto’s.