Kookworkshops Doorn

Ontdek Onze Inspirerende Kookworkshops

Bij Groentelab nemen we je mee op een culinair avontuur met onze boeiende kookworkshops. Leer niet alleen koken, maar ook de kunst van voorbereiding, ontdek de oorsprong van ingrediënten en nog veel meer.

Professionele Begeleiding voor Jouw Kookplezier

Onder begeleiding van onze ervaren chefs ga je smakelijke en verrassende gerechten bereiden, waarvan je later kunt genieten. Na de kookworkshop wacht een prachtig gedekte tafel op je, waar je samen met anderen kunt genieten van de heerlijke gerechten die je in onze professionele keuken hebt bereid. Het feest begint al in de keuken!

Een Samenwerking Vol Creativiteit

Koken en samen lunchen of dineren vormen de perfecte combinatie voor een uitje vol inspiratie en samenwerking. In een informele en gezellige sfeer leer je elkaar beter kennen, ontstaan mooie verbindingen en worden onvergetelijke herinneringen gecreëerd.

Voor Diverse Gelegenheden 

Onze kookworkshops, waaronder het speciale aanbod ‘kookworkshop Doorn’, zijn geschikt voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten, of zelfs als een unieke afsluiter van een zakelijke vergadering. Het minimum aantal deelnemers is 8, en we kunnen maximaal 24 personen verwelkomen.

Kortom, onze kookworkshops bij Groentelab beloven een smakelijke en leerzame ervaring. Ontdek de culinaire wereld en maak van jouw bijeenkomst iets bijzonders.

Neem contact op

Note:

* Prijs: va. € 72,50 p.p. ex btw excl. dranken.
* Minimaal 8 personen en maximaal 24 personen.
* Optioneel bij te boeken: Rondleiding door Smaakbos

      N.a.v. uw aanvraag nemen wij contact met u op. Dit is nog geen definitieve reservering