KERSTMENU
VOORGERECHT
FLUWEELPOOTJES MET MOSTERDBLAD EN KASTANJEBRIOCHE
met dolmas van gefermenteerd rode koolblad gevuld met bulgur en gegrilde pompoen. Pastinaakcrème met crumble van hazelnoot en aardpeerchips
***


DESSERT
WARM CHOCOLADETAARTJE
met bittere chocolade, szechuan en laurier.Kweepeer met gebleekte walnoten, ingelegde
frambozen uit het voedselbos met hibiscus



SHARED DINING
Een tafel vol met fijne smaken om samen te delen en eindeloos lang te genieten. Vegetarisch
standaard met Hollands wild als extra optie.
FLATBREAD VAN DE BBQ MET DIPS
met zilte zeewierboter, onze beroemde salsa verde, Wouters’ pickels volgens Vlaams recept
CARPACCIO VAN RAUWE BIET
met walnoten, gestoofde goudreinet en ciderdressing
ROLLETJES VAN PALMKOOL
met pulled aubergine en gedroogde cranberrie
HELE WITLOF GESTOOFD IN BRUIN UTRECHTS BIER
met gedehydrateerde knolselderij en citroenboontjes in tamari
SCHORSENEER IN EEN KNAPPERIG PANEERKORSTJE
met bergamotcitroen en gefrituurde peterselie
CHEWY SLOW ROAST OERWORTEL
in karwij, zwarte kikkererwten, linzenscheuten uit het lab, overjarige geitenkaas uit Doorn
IN MISO GEBRAISEERDE BLOEMKOOL
met zoetzure rode ui en knapperige spinaziepolenta
Voor de liefhebbers van wild uit de Nederlandse bossen.
Langzaam gegaarde hertenbout in eigen jus. Meerprijs 15,00


DESSERT
WARM CHOCOLADETAARTJE
met bittere chocolade, szechuan en laurier.Kweepeer met gebleekte walnoten, ingelegde
frambozen uit het voedselbos met hibiscus

Bestel Formulier

Menuprijs €59,50
Meerprijs hertenbout €15,00
Bestellen uiterlijk dinsdag 21 december vóór 12 uur ’s middags
Afhalen
o vrijdag 24-12 tussen 15-17 U
o Zaterdag 25-12 tussen 13-15 U