KERSTMENU

VOORGERECHT

FLUWEELPOOTJES MET MOSTERDBLAD EN KASTANJEBRIOCHE

met dolmas van gefermenteerd rode koolblad gevuld met bulgur en gegrilde pompoen. Pastinaakcrème met crumble van hazelnoot en aardpeerchips

***

Play Video
DESSERT

WARM CHOCOLADETAARTJE
met bittere chocolade, szechuan en laurier.Kweepeer met gebleekte walnoten, ingelegde
frambozen uit het voedselbos met hibiscus

F847B457-B086-48A9-BAF7-475BEDDD8A70
SHARED DINING

Een tafel vol met fijne smaken om samen te delen en eindeloos lang te genieten. Vegetarisch
standaard met Hollands wild als extra optie.

FLATBREAD VAN DE BBQ MET DIPS
met zilte zeewierboter, onze beroemde salsa verde, Wouters’ pickels volgens Vlaams recept

CARPACCIO VAN RAUWE BIET
met walnoten, gestoofde goudreinet en ciderdressing

ROLLETJES VAN PALMKOOL
met pulled aubergine en gedroogde cranberrie

HELE WITLOF GESTOOFD IN BRUIN UTRECHTS BIER
met gedehydrateerde knolselderij en citroenboontjes in tamari

SCHORSENEER IN EEN KNAPPERIG PANEERKORSTJE
met bergamotcitroen en gefrituurde peterselie

CHEWY SLOW ROAST OERWORTEL
in karwij, zwarte kikkererwten, linzenscheuten uit het lab, overjarige geitenkaas uit Doorn

IN MISO GEBRAISEERDE BLOEMKOOL
met zoetzure rode ui en knapperige spinaziepolenta

Voor de liefhebbers van wild uit de Nederlandse bossen.
Langzaam gegaarde hertenbout in eigen jus. Meerprijs €15,00

 

6B367205-EE88-4D6F-BE46-46DE89D88F42
DESSERT

WARM CHOCOLADETAARTJE
met bittere chocolade, szechuan en laurier.Kweepeer met gebleekte walnoten, ingelegde
frambozen uit het voedselbos met hibiscus

Bestel Formulier

Menuprijs €59,50

Meerprijs hertenbout €15,00

Bestellen uiterlijk dinsdag 21 december vóór 12 uur ’s middags

Afhalen
o vrijdag 24-12 tussen 15-17 U
o Zaterdag 25-12 tussen 13-15 U