Vergaderlocatie

Een Inspirerende Vergaderlocatie in de Natuur

Bij Het Groentelab bieden we jou de perfecte omgeving om creatief te vergaderen, omringd door de rust van de natuur, ver weg van de drukte van de stad en kantooromgeving. Onze vergaderlocatie, gelegen te midden van het betoverende bos van Landgoed Beukenrode in Doorn, biedt een unieke setting voor zakelijke bijeenkomsten.

Licht en Ruimte voor Creatieve Ideeën

Onze inspirerende vergaderruimte wordt badend in daglicht wanneer de zon schijnt, en bij mooi weer kunnen de deuren naar het bos worden geopend. Dit creëert de perfecte atmosfeer voor het genereren van nieuwe ideeën en het bevorderen van productiviteit.

Culinair Genieten in de Natuur

Uiteraard begrijpen we dat het creatieve brein ook brandstof nodig heeft. Daarom zorgt Wouter voor heerlijke maaltijden, bereid met ingrediënten uit ons eigen voedselbos en lokale bronnen. [Bekijk hier ons aanbod en de prijzen](link naar de arrangementen) voor culinaire opties die bijdragen aan duurzaamheid en welzijn.

Flexibele Ruimte voor Diverse Groepsgroottes

Onze vergaderlocatie biedt plaats aan diverse groepsgroottes en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Profiteer van professionele faciliteiten en werk in harmonie met de natuur, terwijl je nieuwe zakelijke kansen ontdekt.

Vraagje?

Stuur ons een berichtje

Per dagdeel: € 220,- (4 uur) 

Dagdeel arrangement: €15,- p.p.
Koffie/thee/water/sap en gezonde lekkernijen

Uit te breiden met:
Ontbijt, € 17,-
Lunch (incl. water, sap, melk, karnemelk), va. € 27,-
Borrel (2 drankjes en 2 hapjes),va. € 17,-
Diner (3-gangen, incl. water) va. € 50,-
Drankarrangement op aanvraag

Optioneel bij te boeken:
Kookworkshop
Breakout sessie

Prijzen ex. btw

Maximaal 23 personen