Ik ben Liesbeth

Ik houd van sfeer maken en gezelligheid creëren. Ik ben intuïtief, creatief en veelzijdig. Ik vind het belangrijk om af te stemmen op mensen en vind het leuk om na te denken over de juiste vorm en invulling, om zo het beste uit een dag of moment te halen. Ik heb een diverse achtergrond; Van muziek, kunst, coaching, galeries musea tot werken bij restaurants, cateren op locatie, festivals enz.. Vanuit liefde voor natuur, schoonheid en mensen, ben ik bevlogen om mooie kleine projecten vorm te geven, dit kan een diner of bruiloft zijn, maar ook bv. een concert of een bijeenkomst met een ander thema.

Trouwen

Ik ben onlangs zelf getrouwd in het bos achter onze tuin. Samen met een klein gezelschap van dierbaren hebben we een fantastische dag beleeft. Echt een liefdesfeest, klein, puur en bij de kern. Dit gun ik iedereen, om op zo’n ontspannen wijze met aandacht voor elkaar zo’n bijzonder mooie verbintenis aan te gaan.

70376698_2374092659355090_1942001834054909952_n

Ik ben Lilian

f7cad1eb-3004-4043-84a4-76dd74bb492d

Een spontane, goedlachse, enthousiaste en energieke vrouw bij wie ook nog eens zorgzaam-en-gastvrijheid in het bloed zit!

Zo’n 8 jaar geleden heb ik, na vele jaren binnen jeugdzorg en in het onderwijs gewerkt te hebben, het roer omgegooid om mijn passie te volgen.

Al vele bruidsparen, ceremoniemeesters en andere feestvierders heb ik mogen inspireren/begeleiden/ondersteunen en verwennen op zo’n belangrijke dag in hun leven; er bestaat gewoon niets leukers dan gasten ‘in de watten te leggen’ en een persoonlijk sprankelend steentje bij te mogen dragen aan hun feestdag!